Mi smo

Stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija "Dr Mančić" pruža većinu usluga iz opšte stomatologije i stomatološke protetike za odrasle. Ono što nas razlikuje od drugih ordinacija jesu niže cene usluga, velika stručnost opravdana 20-ogodišnjim iskustvom u praktičnom radu i tradicijom dugom dve generacije.

Dr spec. Miloš Mančić je diplomirao na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1997. godine, započeo stažiranje i rad u ustanovi javnog zdravlja, u međuvremenu svoju stomatološku profesiju unapredio završivši specijalizaciju za stomatološku protetku 2003. godine u Nišu. Godine 2009. osniva svoju privatnu stomatološku ordinaciju, a od 2012. godine ordinacija se nalazi u Ečkoj na samom ulazu iz Zrenjanina.

Stomatologija u porodici Mančić iz Paraćina ima dugogodišnju tradiciju koju je započeo doktor primarijus Radojica Mančić, a nastavio sin Miloš. Kao pripadnik druge generacije stomatologa, dr Miloš Mančić iza sebe ima veliki broj zadovoljnih pacijenata.

Možete nas kontaktirati ili povezati se sa nama na društvenim mrežama putem dugmeta KONTAKT ili putem dugmadi na dnu strane.

KONTAKT

zubar zrenjanin o nama

USLUGE

DOSTUPNE KOD NAS

DOKTOR MILOŠ MANČIĆ

SPECIJALISTA STOMATOLOŠKE PROTETIKE

Dr Miloš Mančić

Specijalista

Dvadesetogodišnje iskustvo u praktičnom radu

Šta kažu naši pacijenti?

I KAKVI SU NJIHOVI UTISCI

 • Kvalitet na mestu!

  David, Beč
 • Sa doktorom Mančićem od početka imamo korektnu komunikaciju muž i ja i već tri godine je naš stomatolog. Tu je bio kako za hitne slučajeve, tako i za rešavanje problema sa našim zubima. Preporuka!

  Danijela, Ečka
 • Zadovoljan sam kvalitetom mosta koji mi je promenio izgled i život! Konačno posle dugo vremena imam normalne, bele prednje i ostale zube... Trebalo je malo vremena navići se na podmlađeni odraz u ogledalu. Sreća da su cene ovde takve.

  Aleksandar, Zrenjanin
 • Sve preporuke!!! Čuo sam za stomatologa Mančića preko Facebook-a i zakazao vađenje zuba. Iznenadilo me je što je cena skoro ista kao u ambulanti, a nisam čekao ni trenutka.

  David, Ečka